سفارش تبلیغ
صبا ویژن
منوی اصلی

درباره خودم

لوگوی وبلاگ

آرشیو


« توقیف یا توی قیف »
89/4/11 - 12:47 ع

یه نکته ظریف اینکه از چندین فیلم پرفروش سال 89سینمای ایران حمید فرخ نژاد تو سه تاش بازی کرده اونم تو نقش اصلی !!

حمید فرخ نژاد از طرفداران پروپاقرص فتنه گرا بود که تو سال گذشته تو یه همایش عمومی طی یه داستان مزخرف به مردم حق گوی ایران توهین کرد،حالا هم داریم تند و تند فیلمای اعتراضی و توی قیفی (همون توقیفی خودمون) که به لطف مسولین جدید دارن هی از توی قیف در میانو رو پرده های سینمای جمهوری اسلامی زیارت میکنیم!!!!!

بهرحال ما همچنان منتظریم تا فیلمایی رو که مسئولین جدید از توی قیف درمیارن رو تماشا کنیم و باز هم روز از نو روزی از نو....




  •        کلمات کلیدی :
  •         نوشته شده توسط :منتظره ... نظر ...

    « دموکراسی تو روز روشن!!! »
    89/4/11 - 12:47 ع

    چند وقت پیش با بچه ها تصمیم گرفتیم بریم سینما،یکم تفریح سالم داشته باشیم!اما با دیدن فیلم دموکراسی تو روز روشن حالمون گرفته شد .مطمئنا اگر شما هم این فیلمو ببینین حتما منو درک میکنینو و حالتون دگرگون میشه،آخه این فیلم و امثال این فیلما رو بیشتر برای بچه شیعه ها میسازن تا دلمونو بسوزونن اما نمیدونن که ما دیگه کارمون از این حرفا گذشته...

    خیلی صحنه تو ذوق زنی بود، وقتی دیدم فرشته هایی که باید شهدا رو با احترام نزد خدا ببرن یه عده اقا پسرمشکی پوش ژیگول دماغ عمل کرده ان که انگار بجای بردن شهید میخوان یه متهم جانی رو ببرن به جهنم!!!من قبل از دیدن این فیلم احساس میکردم فرشته ها سفید پوش و خوش اخلاق و باحالن!؟!؟

    اما بر و بچه های سینما حسابی راه افتادن و فعال شدن واز زمان مستر خاتمی و بعد از کلی انگولک کردن و هزارجور انتقاد فیلمی رنگارنگ از اوضاع سیاسی کشور بخاطر جمهوری اسلامی بودن این کشور،کم کم دارن پاشونو از گلیمشون درازتر میکننو مسائل اخروی رو هم به دید خودشون تغییر میدن و به نمایش میذارن

    بله دوستان دارن از رسانه های خود ما برعلیه خود ما استفاده می کنن ،دارن با مسائل مذهبی ما بازی میکنن،معلوم نیست کارشناسای مذهبی وزارت ارشاد چکار میکنن؟!توی این فیلم همه ی ارزشهای معنوی ما رو بردن زیر سوال...شهدا...جنگ ...خانواده شهدا...و مسائل بعد از مرگ...متاسفم.      

    خیلی جالبه که توی این فیلم خیلی از چهره های معترض مثل جناب (حمید فرخ نژاد) نقش می آفرینن!توی این فیلم آقای وکیل علیه السلام (محمدرضا فروتن) یه جوری داره ازآقای مثلا شهید(حمید فرخ نژاد) سوال میکنه که انگار هدف از سوالاش به جای اعتراض و بازخواست از اعمال زشتش اعتراض به اصل شهید شدن و جبهه رفتن و راستی بودنشه،و در اصل سوال او این نیست که چرا فرزند این جانباز شهید سهمیه دانشگاه  داره؟!بلکه میخواد بازخواست کنه که اصلا چرا رفتین انقلاب کردین و بعد هم تو جنگ ازکشورتون دفاع کردین و نذاشتین ما توی همون عصر جاهلیت(قبل انقلاب) با محمدرضا پهلوی شاد باشیم؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!دروغ میگم؟




  •        کلمات کلیدی :
  •         نوشته شده توسط :منتظره ... نظر ...

    « مفاهیم جنگ نرم »
    89/4/11 - 12:45 ع
     مفاهیم جنگ نرم
    1.تعریف جنگ نرم : هرگونه اقدام نرم افزارانه، اعم از فرهنگی، رسانه ای، سیاسی که جامعه یا گروه و هدف را نشانه می گیرد و بدون درگیری نظامی رقیب را به شکست می کشاند.
    2.عملیات روانی : استفاده ی دقیق از تبلیغات به منظور تاثیر گذاری به گروه و هدف به جهت دسترسی به شرایط مورد نظر
    3.قدرت نرم : توانایی رسیدن به اهداف از طریق حب به جای زور و بغض،برآیند تصویری مثبت و کسب اعتبار در افکار عمومی، قدرت تاثیر گذاری مستقیم همراه با رضایت کامل طرف مقابل.
    4.تهدید نرم: تقسیم دنیا به انواع جنگ ها:
    الف. دوران جنگ سخت:تا آخر جنگ جهانی دوم........جنگ روانی ........تدوین
    ب. دوران جنگ نیمه سخت (سرد): از جنگ جهانی دوم تا فرو پاشی شوروی سابق......دو قطبی شدن جهان و تهدید دو بلوک شرق و غرب
    ج. دوران جنگ نرم : از فروپاشی شوروی تا کنون.....کار کردن روی اذهان به جای جنگ نظامی

    د. دوران جنگ چابک(هوشمند) : تصمیم در حال تهاجم، استفاده از هر یک از جنگهای الف تا ج در حین تهاجم بسته به شرایط و ویژگیها (فروپاشی امپراطوری غرب،قدرتهی نو ظهور،انقلاب ایران)

    حوزه های عملیات روانی:
    دوست . دشمن . بیطرف

    عناصر کلیدی جنگ نرم (چه چیزی ما را در جنگ نرم پیروز می کند؟)

    1.مدیریت ادراکات: تبدیل یقین جامعه به شک(از طریق ایجاد شبهه) اولین قدم دشمن....نقش عمارها(روشنگری)
    رهبری معظم:«ما از شما می خواهیم انچه را که می دانید به دیگران هم بگویید»
    2.مدیریت احساسات: تبدیل حب به بغض، مثلا اینکه قبل از انتخابات، احساس مثبت مردم به دولت را به بغض و کینه تبدیل کردند،بوسیله ی شایعه و دروغ و تکرار دروغ و شایعه
    3.پولاریزم(تکثر گرایی) :در همه ی عرصه ها مثل فرهنگی،سیاسیری، مذهبی و ...
    4.هژمونی: به معنای پیاده کردن حکومت مد نظر خودش ،سلطه ی قدرت (در همه ی عرصه ها)
    مراحل جنگ دشمن با ایران به بیانات مقام معظم رهبری
    1.تهاجم فرهنگی
    2.شبیخون فرهنگی....نفوذ
    3.ناتوی فرهنگی....یادگیری و نفوذ
    4.تهدید نرم....از داخل تهدید می کند
    5.جنگ نرم....تلفیق تمام مراحل 1تا4
    (آموزش از آقای سرباز)



  •        کلمات کلیدی :
  •         نوشته شده توسط :منتظره ... نظر ...

    « جنگ نرم »
    89/4/11 - 12:44 ع
     جنگ نرم؛یعنی جنگ به وسیله ی ابزارهای فرهنگی،به وسیله ی نفوذ، به وسیله ی دروغ، به وسیله ی شایعه پراکنی؛با ابزارهای پیشرفته ای که امروز وجود دارد،ابزارهای ارتباطی ای که ده پانزده سال قبل و پانزده سال قبل و سی سال قبل نبود، امروز گسترش پیدا کرده.جنگ نرم یعنی ایجاد تردید در دلها و ذهنهای مردم.
    یکی از ابزارها در جنگ نرم این است که مردم را در یک جامعه نسبت به یکدیگر بدبین کنند،بددل کنند،اختلاف ایجاد کنند،یک بهانه ای پیدا کنند،با این بهانه بین مردم ایجاد اختلاف کنند؛مثل همین قضایای بعد از انتخابات امسال که دیدید یک بهانه ای درست کردند بین مردم ایجاد اختلافی کردند.خوشبختانه مردم ما با بصیرتند.



  •        کلمات کلیدی :
  •         نوشته شده توسط :منتظره ... نظر ...

    « فتنه سایبری »
    89/4/11 - 12:41 ع
    خلاصه کتاب (فتنه سایبری)
    بررسی نقش فضای سایبری در حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری1388
    با این کتاب شما می توانید مباحث زیر را بررسی کنید:
    1.جنگ نرم در بیانات مقام معظم رهبری  
    2.تعریف جنگ نرم
    3.ایران و جنگ نرم
    4.اینترنت و جنگ نرم
    5.جایگاه و نقش اینترنت در انتخابات ایران(مهمترین تاکتیکهای جبهه منفی در فضای سایبری:تاکتیک برچسب زدن- تاکتیک انتقال تاکتیک شایعه تاکتیک پاره حقیقت گویی- تاکتیک اهریمن سازی- تاکتیک قطره چکانی- تاکتیک ماساژ پیام و چندین تاکتیک دیگر)
    6.اینترنت، احزاب و آشوب ها(معرفی احزاب مختلف)
    7.مهمترین بهره برداری های اینترنتی در جریان انتخابات اخیر
    8.بنیاد سوروس و اینترنت
    9.نقش ایترنت در براندازی نرم در سایر کشورها(صربستان-گرجستان-اوکراین-قرقیزستان)
    10. اینترنت و رسانه های غربی(بررسی شناخت بی بی سی و فیس بوک و توییتر)
    «در این جنگ نرم،شما جوانان دانشجو، افسران جوان این جبهه اید. نگفتمیم سربازان،چون سرباز فقط منتظر است که به او بگویند پیش برود جلو؛عقب بیا، بیاید عقب. یعنی سرباز هیچگونه از خودش تصمیم گیری و اراده ندارد و باید هر چه فرمانده می گوید عمل کند. نگفتیم هم فرماندهان طراح قرارگاهها و یگانها ی بزرگ، چون آنها طراحی های کلان را می کنند. افسر جوان تو صحنه است؛ هم به دستور عمل می کند هم صحنه را درست می بیند؛با جسم وجان خود صحنه را می آزماید. لذا اینها افسران جوانندغدانشجو نقشش این است. حقیقتاً افسران جوان، فکر هم دارند، عمل هم دارند،تو صحنه هم حضور دارند، اوضاع را هم می بینند،در چهار چوب هم کار می کنند.(بیانات در دیدار اساتید دانشگاهها،8/6/88)»



  •        کلمات کلیدی :
  •         نوشته شده توسط :منتظره ... نظر ...